Så kom dagen endelig. Dagen hvor vores nye hjemmeside gik “LIVE”. Hjemmesiden er nu klar til at erstatte den gamle hjemmeside. Det betyder ikke at hjemmesiden er færdig endnu, men det betyder at den kan opfylde mange af de ting som har været efterspurgt indtil videre. Der mangler dog stadig et par småting, som blandt andet en opslagstavle. Håbet med hjemmesiden er selvfølgelig at vi opnår mere fællesskab, samt mere effektivt at nå ud til alle Terslevs borgere, ud nødvendigvis at skulle i alle postkasser i Terslev hver gang.
Nogle af siderne er begrænsede, så kun medlemmer af Terslev Borgerforening kan se dem. Kommentarer er også kun for medlemmer af Terslev Borgerforening, detter er for at undgå vores hjemmeside bliver plastret til i kommentarer af mere eller mindre relevant karakter.  Er du allerede medlem, og ønsker at få adgang til de nuværende og fremtidige sider på vores hjemmeside, kan du bruge “Meld dig ind” knappen i menuen, her skal du huske at sætte hak i “Allerede medlem, ønsker adgang” så får vi dig oprettet hurtigst muligt.

Er du ikke medlem, kan du ligeledes melde dig ind under menupunktet “Meld dig ind”.

Vi håber i vil tage godt imod vores nye hjemmeside, og vi tager meget gerne imod forslag til forbedringer af vores nye hjemmeside.

Venlig Hilsen
Bestyrelsen
Terslev Borgerforening